itlytsegea.nl

gastenboek

131 berichten, 14 pagina's 
» 
14-05-2020
Geplaatst door: Peter Van Wijns

Ik wil Lord Bubuza bedanken voor

Ik wil Lord Bubuza bedanken voor het wonder dat hij heeft verricht in mijn familie, mijn vrouw en ik zijn door een scheiding gegaan, mijn vrouw stond erop om van mij te scheiden ondanks mijn smeekbede. Ik bedroog haar en ze ontdekte het en mijn huis was een hel, ze weigerde me te vergeven. Ik ging naar iedereen die ik kende om het probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten en tijdens dit proces werd ontdekt dat bij mijn vrouw borstkanker werd vastgesteld en het was een zeer kritieke toestand voor haar tijdens de scheiding en de kanker Maar ze zei dat ze liever buiten mijn huis stierf omdat ik vals speelde. Ik ontmoette een vriend die me voorstelde aan heer Bubuza, de spreuk-caster, heer Bubuza verzekerde me dat hij een spreuk zou uitspreken die mijn vrouw de scheiding zou doen vergeten en haar ook alleen van de kanker zou genezen als ik alles kan doen wat hij zou vragen ik deed wat ik strikt deed en in minder dan 16 uur vergat mijn vrouw de scheiding en de kanker verdween alsof ze nooit had bestaan ​​en mijn huis was weer vredig. Ik was zo verrast. Ik wil de wereld mijn getuigenis laten weten omdat ik nu een gelukkig leven leid. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

11-05-2020
Geplaatst door: Marina Meyboom

15 augustus

este verhuurder,

Ik heb interesse in uw huisje voor de periode van 15 augustus. Wij hebben een vriendelijk, niet verharende hond (een doodle). Kunt u mij hierover informeren? Wij zouden dan graag komen met drie personen (ouders en zoon) en onze hond.

Ik hoop van u te horen. Het zou geweldig zijn als het kon. Bedankt alvast.
(wij zijn niet rokers).

Met vriendelijke groet,
Marina Meyboom
PSL Wij verhuren zelf ook ons huisje in de bossen, dus we zouden er zeker goed op passen!

21-09-2018
Geplaatst door: Minke

Dag Anneke,
Ben je goed bekomen van de reis?
Groetnis,
Minke

09-06-2018
Geplaatst door: Gerrit Mengerink

Beschikbaarheid

Hallo Anneke,

De vuurwerkvrije jaarwisseling is mij - en met name mijn hond - afgelopen jaar erg goed bevallen. Heb je dit jaar nog plaats. Ik zoek iets van 28 of 29 december tot 2 januari. Hoor graag van je.

Gerrit

30-04-2018
Geplaatst door: Natalie den Hollander

uw huisje

Dag Anneke,

Graag hoor ik van u of uw gastenverblijf nog beschikbaar is in de periode 4 mei tot 11 mei.

Zou gaan om onze dochter van 7 en mijzelf. Misschien dat mijn man een weekend mee komt.

Hoor het graag van u en ook wat de kosten zijn.

Natalie den Hollander

18-07-2017
Geplaatst door: Erik Overeijnder

Huur huisje

Van onze vriend Wouter van Schaik uit Noordwijk Gn hoorden wij over uw huisje. Wij zoeken iets van dinsdag 22/8 tot maandag ochtend 28/8 dus in totaal 6 nachten. Is er bij u een mogelijkheid ?
Met vriendelijke groet,
Erik Overeijnder
Ubbergensdijk 14
6574 AL Ubbergen.

29-09-2016
Geplaatst door: Henny

Van alles wat

Hallo Anneke, jaren geleden ben ik met mijn ex Gert een aantal dagen bij Tjerk en jou geweest en hebben gelogeerd in jullie gastenverblijf. We hebben toen nog een tijdje zitten praten samen. Ik ben nog steeds alleen en denk er de laatste tijd vaak aan om een weekend naar Friesland te komen in mijn eentje.

28-09-2016
Geplaatst door: Peter Scheffers

Gastenverblijf

Gaarne vernam ik van u of uw gastenverblijf te boeken is voor de periode 24/10 t/m 28/10'16.
Mijn vrouw en ik mochten in mei 2015 een week genieten van uw leuke huis en mooie tuin.

12-06-2016
Geplaatst door: Ries en Jeanine Bossinade

Vakantie 27 Mei t/m 10 Juni

Hallo Anneke, wat hebben we genoten van het huisje, de PRACHTIGE tuin en je goede zorgen!!! we komen heel graag terug. Groeten van ons Ries en Jeanine IJsselstein

17-04-2016
Geplaatst door: Martine Leemans

Huur huisje

Beste,
Kan u mij zeggen of het huisje vrij is van 12 tot 16 september en hoeveel u hiervoor vraagt? Welke kosten komen daar nog bij?

Ik ga het dan eens bekijken met mijn dochter.

Groetjes,

Martine